Zásady ochrany osobních údajů

Datum pozdní aktualizace: 27. prosince 2021

SonoSim Inc. („SonoSim, „my“, „naše“, „nás“) se zavazuje chránit soukromí našich zákazníků a osobní údaje, které nám byly svěřeny. Vaše data se používají k tomu, abychom vám mohli poskytovat služby, zlepšovat naše služby a pomáhat řešit problémy s vaším účtem. Zaznamenáváme veškerý přístup k údajům zákazníků, abychom ověřili, že nedošlo k žádnému neoprávněnému přístupu. Vaše údaje neprodáváme třetím stranám.

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly sestaveny, aby lépe sloužily těm, kteří se zajímají o to, jak naše společnost používá jejich osobní údaje. Osobní údaje znamenají informace o identifikovatelné osobě. Přečtěte si pozorně naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasnou představu o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak zacházíme s vašimi osobními údaji.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na informace, které o vás shromažďujeme, když:

  • Použijte naše webové stránky www.sonosim.com a všechny ostatní stránky na doméně sonosim.com
  • Využijte naše služby, jako je softwarová aplikace SonoSim SonoSimulator, SonoSim LiveScan, kurzy SonoSim a všechny další nabídky SonoSim
  • Dobrovolně nám poskytněte kontaktní údaje během online nebo osobních interakcí

Jaké osobní údaje shromažďujeme nebo jste je poskytli SonoSim?

  • Informace o webu elektronického obchodu: Při registraci nebo objednávání služeb prostřednictvím našeho online obchodu na našich stránkách můžete být požádáni o poskytnutí osobních údajů, které vás identifikují, jako je vaše jméno, poštovní adresa, e-mailová adresa a číslo vaší kreditní karty. .
  • Marketingové a prodejní interakce (on-line a off-line): Na našich webových stránkách, online registracích na akce, odběru newsletterů, kontaktních formulářích, na průmyslových akcích nebo při osobních návštěvách mohou jednotlivci dobrovolně poskytnout osobní údaje, aby získali více informací o našich službách. , včetně osobních a pracovních informací, jako je jméno, místo zaměstnání, e-mailová adresa, telefonní číslo a profesní titul.
  • Informace Analytics: Údaje specifické pro vaše připojení k internetu, včetně vaší IP adresy, operačního systému, typu prohlížeče, vybavení, které používáte k přístupu k našemu softwaru a webovým stránkám, a podrobností o používání.
  • Informace o poloze: Pomocí IP adresy, kterou používáte k připojení ke službám a nabídkám SonoSim, můžeme určit přibližnou polohu vašeho zařízení, abychom vypočítali, kolik uživatelů využívá naše služby z určitých geografických oblastí.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje?

Údaje o webových stránkách, analýzy a informace o poloze jsou ukládány společností SonoSim, dokud není požadováno odstranění.

Všechny zálohy těchto informací jsou uchovány po dobu 3 měsíců. Zálohy starší než toto období uchování jsou ze systémů SonoSim odstraněny.

Kdy budeme sbírat informace?

Shromažďujeme informace od vás, když se zaregistrujete na našem webu, zadáte objednávku nebo vyplníte kontaktní formulář na našem webu. Můžeme také shromažďovat informace, když se rozhodnete přihlásit k zasílání e-mailů, zpravodajů, kanálů sociálních médií nebo jiných forem komunikace. Kromě digitálních zdrojů můžeme také shromažďovat kontaktní údaje poskytnuté spotřebitelem během osobních schůzek, jako jsou obchodní výstavy, konference, workshopy a návštěvy stránek.

Shromažďujeme také informace o používání spojené se službami poskytovanými SonoSim.

Jak můžeme použít vaše informace?

Můžeme použít informace, které od vás shromáždíme, když se zaregistrujete, provedete nákup, přihlásíte se k odběru našeho newsletteru, odpovídáte na průzkum nebo marketingovou komunikaci, komunikujete s webem, požadujete informace o našich službách prostřednictvím kontaktního formuláře a/nebo používáte některé funkce webu následujícími způsoby:

  • Vylepšete náš web, abychom vám mohli lépe sloužit.
  • Poznáváme vás, když se vrátíte na náš web.
  • Odhadněte náš počet uživatelů a vzorce používání v průběhu času.
  • Poskytujte lepší služby v reakci na vaše požadavky na zákaznické služby.
  • Zpracovávejte své transakce, plňte objednávky a spravujte služby, které poskytujeme.
  • Zasílejte pravidelné e-maily týkající se vaší objednávky a služeb, které poskytujeme.
  • Zasílat vám marketingová a propagační sdělení týkající se služeb SonoSim.

Jak chráníme informace pro návštěvníky?

Vaše osobní údaje jsou obsaženy v zabezpečených sítích a jsou přístupné pouze omezenému počtu pracovníků SonoSim, kteří mají zvláštní přístupová práva k takovým systémům a jsou povinni uchovávat informace v tajnosti. Přístup do těchto informačních systémů je zaprotokolován, abychom mohli ověřit, že nedošlo k neoprávněnému přístupu. Kromě toho jsou všechny citlivé informace/informace o kreditních kartách, které poskytnete, zašifrovány pomocí technologie Secure Socket Layer (SSL).

Implementujeme řadu bezpečnostních opatření k zachování bezpečnosti osobních údajů, když uživatel zadá objednávku nebo zadá, odešle nebo přistupuje k jejich informacím, ale neposkytujeme žádné záruky ohledně naší schopnosti zabránit jakékoli ztrátě, zneužití nebo změně vašich osobních údajů informace.

Všechny transakce jsou zpracovávány prostřednictvím poskytovatele brány a na našich serverech se neukládají ani nezpracovávají žádné finanční informace.

Používáme cookies?

Ano. Cookies jsou malé soubory, které web nebo jeho poskytovatel služeb přenáší na pevný disk vašeho počítače prostřednictvím vašeho webového prohlížeče (pokud to povolíte), což umožňuje systémům webu nebo poskytovatele služeb rozpoznat váš prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace. Používáme například soubory cookie, které nám pomáhají zapamatovat si a zpracovat položky ve vašem nákupním košíku. Používají se také k tomu, aby nám pomohly porozumět vašim preferencím na základě předchozí nebo aktuální aktivity na webu, což nám umožňuje poskytovat vám vylepšené služby. Používáme také soubory cookie, které nám pomáhají shromažďovat agregovaná data o provozu stránek a interakci se stránkami, abychom mohli v budoucnu nabízet lepší zážitky a nástroje. Můžeme také použít důvěryhodné služby třetích stran, které sledují tyto informace naším jménem.

Můžete zvolit, aby vás počítač varoval při každém odeslání souboru cookie, nebo můžete vypnout všechny soubory cookie. To provedete prostřednictvím nastavení prohlížeče (např. Google Chrome). Každý prohlížeč je trochu jiný, proto se podívejte do nabídky Nápověda svého prohlížeče, abyste zjistili správný způsob úpravy souborů cookie.

Pokud soubory cookie vypnete, mohou být deaktivovány některé funkce, které zefektivňují používání vašeho webu. Vypnutí souborů cookie může navíc bránit fungování některých našich služeb, jako je zapamatování si položek nákupního košíku, předvolby třídění v obchodech nebo jiné předvolby uživatelů webových stránek. Stále však můžete zadávat objednávky telefonicky kontaktováním zákaznického servisu.

Sdílení informací

Vaše osobní identifikační údaje neprodáváme externím stranám. Na naše webové stránky nezahrnujeme ani nenabízíme produkty nebo služby třetích stran.

Sdílíme informace o vás za omezených okolností vyjmenovaných níže as příslušnými zárukami vašeho soukromí:

  • Dceřiné společnosti, zaměstnanci a nezávislí dodavatelé: Informace o vás můžeme sdělit dceřiným společnostem, zaměstnancům a / nebo nezávislým dodavatelům společnosti SonoSim, kteří potřebují tyto informace znát, aby nám pomohli poskytovat naše služby nebo zpracovávat informace naším jménem. Požadujeme, aby naše dceřiné společnosti, zaměstnanci a nezávislí dodavatelé dodržovali zásady ochrany soukromí společnosti SonoSim.
  • Prodejci třetích stran: Můžeme sdílet informace o vás s prodejci třetích stran, kteří to vyžadují za účelem poskytování svých služeb. Tato skupina zahrnuje dodavatele, kteří nám pomáhají poskytovat vám naše služby, ty, kteří nám pomáhají s naším marketingovým úsilím, ti, kteří nám pomáhají porozumět a vylepšit naše služby, a ti, kteří mohou potřebovat informace, aby vám mohli poskytovat technické nebo jiné podpůrné služby.
  • Webové stránky třetích stran: Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky. Pokud se rozhodnete navštívit jiné webové stránky, nejsme zodpovědní za postupy ochrany osobních údajů ani za obsah těchto jiných webových stránek a je vaší odpovědností zkontrolovat zásady ochrany osobních údajů na těchto webových stránkách, abyste potvrdili, že rozumíte jejich zásadám a souhlasíte s nimi.
  • Prodej nebo reorganizace podniku: V průběhu času můžeme koupit nové podniky nebo prodat svůj podnik. V souladu s tím budou osobní údaje spojené s jakýmikoli účty nebo službami nakupovaného nebo prodávaného podniku zkontrolovány v rámci procesu náležité péče a následně převedeny jako obchodní aktiva na nového vlastníka podniku. Můžeme také převést osobní údaje jako součást podnikové reorganizace nebo jiné změny ve firemní kontrole.
  • Právní požadavky: můžeme zveřejnit osobně identifikovatelné informace, pokud to vyžaduje zákon nebo abychom dodrželi právní proces, abychom chránili naše práva nebo majetek nebo abychom prosazovali naše podmínky služby.

Třetí strany

Společnost SonoSim využívá k poskytování našich služeb dodavatele a hostitelské partnery třetích stran.

Seznam třetích stran, které využíváme:

Jak se naše stránky zpracovávat nemají sledovat signály?

Nechceme ctít nesledovat signály a můžeme sledovat, ukládat soubory cookie nebo používat reklamu bez ohledu na to, zda je zaveden mechanismus prohlížeče Nesledovat (DNT) nebo ne.

Má naše stránky umožňují třetí strany sledování chování?

Abychom vám mohli lépe poskytovat reklamy na služby, můžeme povolit sledování chování třetích stran u důvěryhodných partnerů. Můžete se odhlásit ze sledování chování třetí strany deaktivací souborů cookie při návštěvě tohoto webu.

COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)

SonoSim konkrétně neuvádí na trh děti do 13 let. Pokud se dozvíme nebo máme důvod se domnívat, že uživatel našeho webu je mladší 13 let, neprodleně odstraníme veškeré osobní údaje z účtu tohoto uživatele.

California Online Privacy Protection Act shodě

Protože si vážíme vašeho soukromí jsme přijaly nezbytná preventivní opatření, která v souladu s Kalifornie o ochraně soukromí na internetu zákona. Proto nebude distribuovat Vaše osobní údaje třetím stranám bez vašeho souhlasu.

Poctivého informování

Zásady spravedlivých informačních postupů tvoří páteř zákona o ochraně soukromí ve Spojených státech a koncepty, které zahrnují, hrály významnou roli při vývoji zákonů o ochraně údajů po celém světě. V souladu se zásadami spravedlivých informací, pokud dojde k narušení dat, budeme o tom informovat dotčené uživatele prostřednictvím e-mailu nebo oznámení na místě do 7 pracovních dnů.

CAN-SPAM Act

Zákon CAN-SPAM je zákon, který stanovuje pravidla pro komerční e-mail, stanovuje požadavky na obchodní sdělení, dává příjemci právo na to, aby e-maily se zastavil před poslal k nim, a vysvětluje tvrdé sankce za jejich porušování.

Shromažďujeme svou e-mailovou adresu, aby se:

  • Zašlete informace o objednávce, odpovězte na dotazy a / nebo jiné požadavky či dotazy.
  • Proces objednávky a posílat informace a aktualizace týkající se objednávek.
  • Potenciálně vám zašleme další informace týkající se vašeho produktu nebo služby.
  • Tržní do našeho mailing listu nebo nadále posílat e-maily svým klientům poté, co došlo k původní transakci.

Abychom byli v souladu s CAN-SPAM, souhlasíme s následujícím:

  • NEPOUŽÍVEJTE nepravdivé nebo zavádějící předměty nebo e-mailové adresy.
  • Identifikovat zprávu jako reklama v nějaké rozumným způsobem.
  • Zahrnují fyzické adresy našich obchodních nebo webu ústředí.
  • Sledujte dodržování e-mailových marketingových služeb třetích stran, pokud jsou použity.
  • Čest opt-out / odhlásit žádosti rychle.
  • Povolit uživatelům odhlásit pomocí odkazu v dolní části každé e-mailu.

Pokud se kdykoli chcete odhlásit z odběru budoucích e-mailů, můžete buď

  • Postupujte podle pokynů v dolní části každé e-mailu.
  • Poslat e-mail s předmětem „Odhlásit“.

Vaše práva

Pokud se nacházíte v určitých zemích, včetně těch, které spadají do oblasti působnosti evropského obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“), poskytují vám zákony na ochranu osobních údajů práva týkající se vašich osobních údajů, s výjimkou výjimek stanovených zákon, včetně práv na:

  • Požádat o přístup k vašim osobním údajům;
  • Požádat o opravu nepřesností ve svých osobních údajích;
  • Požádat o vymazání vašich osobních údajů;
  • Vznést námitku proti našemu použití a zpracování vašich osobních údajů;
  • Požadovat, abychom omezili naše používání a zpracování vašich osobních údajů; a
  • Požádejte o přenositelnost svých osobních údajů.

Osobní údaje, které uchováváme, můžeme poskytnout na požádání. Můžete také požádat, abychom opravili jakékoli nepřesné údaje a / nebo odstranili všechny osobní údaje, které o vás ukládáme, kontaktováním nás, jak je uvedeno níže. Pokud byste nás chtěli kontaktovat ohledně některého z vašich uživatelských práv, přejděte dolů do části Kontaktujte nás.

Jednotlivci z EU mají rovněž právo podat stížnost u orgánu dohledu vlády.

Kontaktujte nás

Pokud máte nějaké dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat pomocí níže uvedených informací.

Společnost SonoSim, Inc.
1738 Berkeley St.
Santa Monica, CA, 90404
United States

Aktualizace a změny

SonoSim může tyto zásady čas od času změnit, aktualizovat nebo upravit. Po provedení změn bude „Datum poslední aktualizace“ upraveno tak, aby odráželo, kdy tyto změny vstoupily v platnost. Významné změny budou sděleny e-mailem majiteli účtu a/nebo upozorněním v rámci produktu.